Danish | English | Norwegian | Swedish

Om Oss

DekoNor er leverandør og samarbeidspartner av eksotiske og smakfulle design-produkter fra kunstnere og håndverkere fra Iran/gamle Persia.

Iran er i en intens økonomisk krysse etter sanksjonene mot landet i flere tiår. Det er i stor grad en politisk krysse som myndighetene i landet er årsaken til, men vanlige folk sliter med konsekvensene dette politiske spillet medfører. Konsekvenser som har satt brems på alle slags aktiviteter i kjøps og salgs markedet.

Krona utbruddet er også kommet på toppen av de ovennevnte problemer for svake og mellomklassen i samfunnet. Noe som gjorde at mange har mistet jobben uten å ha noen form for trygd og økonomiske støtte.
Blant disse grupperinger finnes kvinnelige og mannlige kunstnere og håndverkere som sliter mye, fordi de hadde ikke god økonomi fra før for å kunne kjøpe seg trygghet i form av forsikringer som kunne hjelpe dem i en krisesituasjon og heller ikke klarer å selge sine produkter pga. generelt dårlig økonomi blant befolkningen.

Dekonor har som visjon å presentere de verdifulle håndlagde kunsten og produkter som i stor grad produseres i første omgang av kvinnelige, men også mannlige kunstnere og håndverkere. Vi har gleden til å bidra med å hjelpe dem å markedsføre deres produkter og ikke minst representere de unike og eksotiske håndverket fra gamle Persia som i de senere år er lagt i glemmeboka og for mange av oss i vestlig land er helt ukjente. Dette pga. et politiskspill som i stor grad isolerte landet i de siste 40-årene.

Ta gjerne en titt i våre sider og ikke nål å ta kontakt dersom du lurer på noen.

Med vennlig hilsen

DekoNor

Facebook

Vår Facebook sider er under arbeid og er snart klare for alle interesserte.

Instagram

Besøk vår Instagram og finn ut om våre rabatter på Instagram

Vår historie

DekoNor er et ny etablert firma i Norge. Vi startet våre aktiviteter med markeds undersøkelse i det norske markedet fra mars 2020. Arbeidet gikk ganske treig pga. verdens intense situasjon og begrensninger Korona utbruddet forårsaket.
Tros alle vanskeligheter, klarte vi med svært strenge restriksjoner å komme i full gang med produksjonen i fabrikken og etablering av det norske firmaet.

 D ekoNor som med stolthet skal være leverandør av svært mange eksklusive kvalitets produkter i det norske markedet med visjoner om å utvide aktiviteter til det svenske og danske markedet.
Vi med glede ser fram til et godt samarbeid med norske museer, bedrifter, leverandører av suvenirer, gaver og smykker samt små og mellomstore møbelleverandører.

Cart
Your cart is currently empty.