Danish | English | Norwegian | Swedish

Home

Sommersalg

OPPTIL 40% AVSLAG

GullRammer

Det er klart at disse produkter som presenteres her er svært vakre og verdifulle, men verdien legges på den nydelige arbeidet som utføres og ikke for gullmengden.

ladies collection

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Watches

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. 

Sale

Sale up to 50%

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

RABATTERTE Produkter

Leveranse

Du kan kjøpe varene dine online og hente dem i gatebutikken vår, eller sende dem direkte til døren. Frakt er gratis på noen bestillinger. Vi bruker de beste operatørene i virksomheten for å sikre at bestillingen din kommer til deg i tide. Fra siden Secure Checkout vil du se varebeskrivelsen, prisen og den typiske leveringstiden. Når det er tilgjengelig, kan du også velge en raskere leveringsmetode (DHL) for hver vare på bestillingen, mot et tilleggsgebyr (kontakt oss for detaljer). Leveringstid varierer avhengig av valgt leveringsadresse, tilgjengeligheten av varene dine og tidspunktet på dagen du bestiller.

Hvis det kreves tollgebyr (veldig uvanlig for USA og Canada), bæres disse kostnadene av kunden.

 
"I vårt produktsortiment finner du gaver, suvenirer, smykker, håndlagde og dekorative gjenstander og håndlagde bord i forskjellige størrelser. Disse produktene er valgt av en rekke produsenter og erfarne kunstnere i hver region for en rekke smaker og i forskjellige prisklasser."
Plassering

DekoNor er et nytt etablert firma i Norge.

Våre timer

10:00 – 18:00
Mandag – Søndag

Kontakt oss

Telefon: +47 9222552
E-post: info@dekonor.com

Cart
Your cart is currently empty.