Danish | English | Norwegian | Swedish

DekoNor

Om Oss
DekoNor er et ny etabler firma i Norge. Vi startet våre aktiviteter med markeds undersøkelse i det norske markedet fra mars 2020. Arbeidet gikk ganske treig pga. verdens intense situasjon og begrensninger Korona utbruddet forårsaket.
Tros alle vanskeligheter, klarte vi med svært strenge restriksjoner å komme i full gang med produksjonen i fabrikken og etablering av det norske firmaet DekoNor som med stolthet skal være leverandør av svært mange eksklusive kvalitets produkter i det norske markedet med visjoner om å utvide aktiviteter til det svenske og danske markedet.
Vi ser fram med glede til et godt samarbeid med alle norske museer, bedrifter, leverandører av suvenirer, gaver og smykker samt små og mellomstore møbelleverandører.
Med vennlig hilsen
DekoNor

Produkter
I vår produkts sortiment kan man finne gaver, suvenirer, smykker, håndlagde dekorative gjenstander og håndlagde bord. Produkter som er valgt blant ekspertprodusenter i hvert område for alle slags smak og i forskjellige prisklasser.
Blad gjennom, du finner din blinkfangende produkt her, garantert.

Tre og Razin produkter
Under denne kategorien du kan finne unike bord i ulike størrelser (spisebord, salongbord, sidebord …).
Det er viktig å presisere at treverk som brukes i vår produkter hentes fra døde eller gamle trær og har kun dekorativ funksjon i kombinasjon med Resin. Vi kapper ikke friske trær til bruk i vår produksjon.
Du kan tilpasse farge, form og størrelser etter ditt behov og din smak hvilken vil også gi tilhørighet til veggfarger og andre møbler du har hjemme.
På grunn av treverket som brukes i vår produkter kan man aldri finne 2 helt like produkter og det er rett og slett pga. treets ulike form og fasong. Man kan skape den nødvendige tilhørigheten med tresorter og farger som brukes i produktene.
Hos oss kjøper du produkter som er alltid unike og ingen andre har det helt lik.

Så, se produkter og priser og ikke nål å ta en uforpliktende kontakt for nærmere info.

Bilderammer med 24K Gull
Kanskje dere tenker at det blir ikke aktuelt fordi det blir veldig dyrt. Da tar du helt feil.
Det er klart at disse er svært vakre og verdifulle, men verdien er for den nydelige arbeidet som utføres og ikke for gullmengden.
Motivene i alle disse rammer er lagd av 24 karat Gull som legges på tynne polymer-plater som gjør det mulig å omforme og lage de fantastiske bilderammer av.

Alle våre produkter i dette segmentet leveres med sertifikater som garanterer at motivene i de respektive rammer som du kjøper er lagd av 24 karat Gull.

Smykker
Alle smykker som presenteres her er håndlagde hvor håndverkerne bruker flere timer til å lage dem. Vi har tre ulike kategorier for smykker:

Smykker som lages med samme konsept som bilderammene med 24 karat Gull (linken heter Gull)

Smykker med tre og Resin (linken heter Tre & Resin)

Smykker som lages med glass (linken heter Glass)

Smykker
Cart
Your cart is currently empty.